Pulled pork har ett mycket smakrikt och saftigt kött och har under lång tid varit vanligt förekommande i framför allt
Sous Vide är ett mycket bra sätt att tillaga en oxbringa på eftersom det ger en mör köttbit, som faller ihop
Lax Sous Vide - om du vill lyckas! Lax är inte alltid så lätt att få till perfekt tillagad. Steker
Inlagd, eller picklad, chili håller sig fräsch väldigt länge om du förvarar den svalt och kan användas till ett mängd
Avsluta din Flap steak i en varm panna eller på en rejält upphettad grill. Tänkt på att skära upp köttet
Med hjälp av tekniken Sous Vide får du enkelt till den perfekta julskinkan.
Picanha är en styckningsdetalj som är väldigt populär i Brasilien och Argentina. När du tillagar Picanha Sous Vide får du ett smakrikt
Tri Tip är en av de styckningdetaljer som genomgår den största förändringen när man tillagar den Sous Vide. Trip Tip
Beef Jerky är en riktig klassiker i USA, speciellt i de södra delarna. Beef Jerky används bl a som mellanmål,
Vad vore våra köttbullar eller kalvstek utan en riktigt god gräddsås? Många fuskar just med denna klassiker men här kommer
Det här receptet på Beef Jerky kan du använda och sedan utgå ifrån för att skapa din egna smaksättning på